Elin arbetar som administratör på Renthall och sköter all administration och en del ekonomi.

“Det känns alltid kul att gå till jobbet"

Elin arbetar som administratör på Renthall och sköter all administration och en del ekonomi.

Elin är uppvuxen i Umeå och har arbetat som administratör på Renthall sedan 2020. Hon sköter all administration på företaget samt en del ekonomi som att kontera fakturor, hantera in- och utbetalningar samt bokföring. Hon samarbetar också med företagets redovisningsbyrå. 

Arbetet på Renthall innebär mycket kundkontakter, något som Elin är van vid från sitt tidigare arbete i butik. Hon har framför allt kontakt med kunderna via mail och telefon men det kommer också in kunder på kontoret som har frågor eller vill hyra en lagerhall eller ett partytält. Det gör att arbetet blir varierat och att det aldrig blir tråkigt, menar Elin. 

För Elin ger det lilla sammansvetsade gänget på Renthall känslan av ett familjeföretag. Hon berättar att alla medarbetare är inkluderade och delaktiga i företagets alla delar och att det innebär att hon har lärt sig mycket om företagande. Det gör också att sammanhållningen är bra och att det känns kul och tryggt att gå till jobbet. Efter arbetet vill Elin gärna gå till gymmet eller umgås med vänner och familj. 

“Det känns alltid kul att gå till jobbet.”