Om Renthall

Renthall startades 2004 av oss, Peter Eriksson och Sanna Backman, båda med mångårig erfarenhet från branschen. För oss är det viktigaste inte att växa snabbt utan att arbeta på ett sådant sätt att vi kan leva upp till våra värdeord: service, kvalitet, kompetens och hållbarhet. Det gör vi genom att ha kontroll på alla led i verksamheten, något som går när vi växer långsamt och tryggt. 

Service

Viktigast av allt är att ge våra kunder god service. Vi finns alltid ett telefonsamtal bort och löser dina behov av hallar, oavsett vilken produkt du efterfrågar. Vi är flexibla och anpassar våra tjänster och produkter efter dina förutsättningar, även om du har specifika önskemål. Vi kan erbjuda enskilda produkter eller helhetslösningar och strävar efter att ständigt utveckla vår service. Hos oss får du en personlig kontakt och vi bemöter alla med en trevlig och positiv inställning. 

Kvalitet

Våra hallar tillverkas med fokus på kvalitet, miljö och innovation. Konstruktionerna beräknas enligt Eurokoder för att klara vårt hårda nordiska klimat och utformas specifikt efter den snözon som råder på platsen. Stålkonstruktionen består av svensktillverkat höghållfasthetsstål med en hållbarhet på hundra år. PVC-beklädnaden som är CE-märkt är mycket tålig och håller i ca. 30 år. Våra hallar är helt underhållsfria och vi levererar alltid helt, rent och i rätt tid. 

Kompetens

Vi är en liten grupp medarbetare som vi är mycket stolta över. Vi har alla lång branscherfarenhet och jobbar med stor lyhördhet. Vi ser till att utbilda oss kontinuerligt för att vi alltid ska ha rätt kompetens för att utföra arbetet. Våra kunder upplever oss som professionella och vi levererar kreativa och innovativa lösningar med ett snyggt slutresultat. 

Hållbarhet

Att arbeta lokalt, både vad gäller tillverkning, leverantörer och kunder, har alltid varit en grundtanke i vårt företag. Vi har all tillverkning i Skellefteå vilket hjälper oss att minimera långa transporter. Detta är unikt för branschen då de flesta har leverantörer från utlandet. 

Att arbeta lokalt innebär att våra medarbetare alltid har nära hem till familjen vilket är viktigt för oss som arbetsgivare. Vi lyfter också gärna fram att vi har en jämställd fördelning av ägandet av företaget, vilket även det är unikt i branschen.

Med över 30 års branscherfarenhet känner vi oss trygga i det vi levererar. Vi finns för att lyssna på era behov och sen paketera och leverera den kvalitetsprodukt ni letar efter.

Personal
10 medarbetare

Omsättning
Ca 30 miljoner (2019)

Ägare
Peter Eriksson och Sanna Backman

Leverantörer
Svensktillverkade produkter

Marknadstäckning
Kontor: Umeå
Samarbetspartner: Östersund,
Stockholm, Falun, Finland, Götene, Kiruna och Norge