Vi levererar pvc-hallar inom tre affärsområden; Lagerhallar, Väderskydd och Event.

Med över 30 års branscherfarenhet känner vi oss trygga i det vi levererar. Vi finns för att lyssna på era behov och sen paketera och leverera den kvalitetsprodukt ni letar efter.

 

Personal
10 st medarbetare.

Omsättning
2019 – ca 30 miljoner.

Ägare
Peter Eriksson och Sanna Backman.

Leverantörer
Svensktillverkade produkter.

Marknadstäckning
Kontor: Umeå.
Samarbetspartner: Östersund,
Stockholm, Falun, Finland, Götene, Kiruna och Norge.

Våra värdeord

Service

Vi är alltid nåbara, vi löser problem och vi är alltid flexibla med en trevlig och positiv inställning.

Kvalitet

Vi bygger efter kundens önskemål och vi levererar alltid helt, rent och i rätt tid med långsiktighet.

Kompetens

Vi har lång branscherfarenhet och vi jobbar med stor lyhördhet.

Vår målbild

Våra kunder upplever oss som professionella, pålitliga och flexibla. Vi levererar kreativa och påhittiga lösningar med service rakt igenom med snyggt slutresultat. Kunden upplever oss som omhändertagande, tillmötesgående och noggranna.

Vi imponerar på kunderna genom hög kvalitet och vi finns alltid på plats.

Vi som medarbetare känner stor arbetsglädje där vi hjälper varandra och tar ansvar för vår egen och våra kollegors arbetsmiljö. Med tydlighet från ledning och en strävan efter att få de arbetsverktyg och den kompetensutveckling som behövs skapas även en god arbetsmiljö. Vi har en god, öppen dialog och öppenhet mot varandra.

Renthall levererar Event och lagerhallar av högsta kvalitet från Kiruna i norr till långt ner i söder. Vi är kända för att på ett tydligt och effektivt sätt möta kundernas behov, med stor kompetens och positivt bemötande. Renthall imponerar med att fortsätta växa och leverera fina resultat.

Vår vision

Vi levererar den bästa produktlösningen, med imponerade kunder samtidigt som våra medarbetare är välmående och lönsamheten är på topp!