Vi på Renthall levererar nu hallar för fullt innan snön kommer. En av leveranserna är till bioteknikföretaget företaget Cytiva i Umeå.

Full fart på leverans av hallar innan snön kommer!

Vi på Renthall levererar nu hallar för fullt innan snön kommer. En av leveranserna är till bioteknikföretaget Cytiva i Umeå. Om du och ditt företag också är intresserad av en hallösning innan vintern så är det dags att kontakta oss på Renthall nu.

Vi på Renthall har över 30 års branscherfarenhet och känner oss trygga i det vi levererar. Vi lyssnar på dina behov och levererar sedan en kvalitetsprodukt bekymmersfritt och på utsatt tid.

Vi levererar typgodkända lagerhallar med spännvidder mellan 8 – 50 meter. Lagerhallarna byggs sektionsvis efter dina önskemål. Både stålkonstruktion och PVC-beklädnad tillverkas i Sverige vilket leder till bra kvalitet och korta leveranstider. Våra hallar har en kraftig stomme som klarar upp till 450 kg/m2, rejäl väggbandshöjd och stor port. Standardfärgerna är blå, grå, grön och röd.

Hallarna är lätta att montera och ta ned. I våra hyrpriser ingår montering av hall på plats.

Lagerhallarna levereras med de tillbehör som du behöver, som exempelvis specialportar, avfuktning, pallställ, belysning m.m. De går även att få varmisolerade.

Kontakta oss på Renthall för rådgivning och offert om lagerhallar >>>