Renthall rustar Piteås festivaler

Festivalerna är äntligen tillbaka! I år har Renthall både ansvarat för allt områdesmaterial till SM-veckan i Piteå och i sommar rustar de upp Piteå dansar och ler för sjätte gången.

I år var det andra gången som SM-veckan arrangerades i Piteå där hundratals idrottsutövare tävlade inför en festivallängtande publik. Veckan blev som alltid en folkfest där idrottsevenemang samsades med vintermarknad, kulturarrangemang och barnaktiviteter.  

Fredrik Nilsson är festivalgeneral för Piteå dansar och ler och i år var han även ansvarig för Folkfesten som anordnades i samband med SM-veckan. Han har samarbetat med Renthall sedan 2015 gällande områdesmaterial till Piteå dansar och ler och menar att han alltid har varit nöjd med den kvalitet som Renthall levererar. Därför var det självklart att också låta Renthall ansvara för materialet till SM-veckan. 

“Samarbetet har alltid fungerat bra så vi kände oss trygga med att anlita Renthall även till detta event.“
Fredrik Nilsson, festivalgeneral

Till SM-veckan levererade Renthall både tält, staket, toaletter samt bänkar och bord. Det var framför allt mindre marknadstält på 3x3m och 6x3m samt större festivaltält på 15x10m som monterades upp på tre av SM-veckans fem områden. Själva monteringen gick väldigt smidig enligt Fredrik eftersom en arbetsledare från Renthall kom till Piteå och instruerade lokala montörer hur de skulle monterade upp och ned tälten. Det tog en dag att sätta upp tälten och en dag för att ta ned dem. 

För Fredrik är det viktigt att kontakten med Renthall fungerar bra då det är mycket som ska organiseras kring en festival. Han menar att det är lätt att samarbeta med Renthall och att det också är lätt att få tag i dem vid behov. Han ser fram mot ett långsiktigt samarbete med Renthall eftersom de är en viktig samarbetspartner till Piteå dansar och ler.

“Man behöver bara ringa ett samtal så vet man att det löser sig.”
Fredrik Nilsson, festivalgeneral

Kontakta oss på Renthall om ni behöver tält eller utrustning till events>>>