Vi täcker och skyddar dig

Renthall erbjuder uthyrning och leasing av lagerhallar, väderskydd och eventhallar. Våra hallar och skärmtak levereras kompletta med montage och kan även fås varmisolerade med belysning. Läs vår broschyr...

Våra produkter är tillverkade i Sverige med fokus på kvalitet, miljö och innovation och vi jobbar ständigt på att utveckla dem vidare.

Klicka på bilden för att läsa vår broschyr:

Våra konstruktioner beräknas enligt Eurokoder för att klara vårt hårda klimat och vi använder oss av svensktillverkat höghållfasthetsstål som hjälper oss att minska vikt och volym vid transporter. Vi ställer oss bakom FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Renthall utgår från Umeå, men våra kunder finns över hela Sverige. Vi bygger enligt kundens önskemål och är flexibla och problemlösande. Med över 30 års branscherfarenhet vet vi att vi kan leverera den kvalitetsprodukt ni behöver.

LAGERHALLAR FÖR INDUSTRIN
Vi levererar lagerhallar av vårt eget varumärke Arctic Hall, utvecklade speciellt för svenskt klimat och svenska förutsättningar. Vi vet vad som krävs för att täcka och skydda det som är viktigast för er. Lagerhallarna är typgodkända och byggs sektionsvis efter era önskemål. Storlekarna är flexibla, de kan bli så stora eller små som era behov kräver. Våra hallar har en kraftig stomme som klarar upp till 450 kg/m2 , rejäl väggbandshöjd och stor port. Standardfärgerna är blå, grå, grön och röd. Hallarna är lätta att montera och ta ned, och i våra hyrpriser ingår montering av hall på plats. Leverans sker med de tillbehör ni behöver, som till exempel specialportar, avfuktning, pallställ eller belysning. Hallarna går även att få varmisolerade. Både stålkonstruktion och PVC-beklädnad tillverkas lokalt här i Västerbotten, vilket ger oss bra kvalitet och korta leveranstider.

VÄDERSKYDD FÖR BYGGBRANSCHEN
Väderskydd är en flexibel och stabil lösning för att väderskydda byggen. Våra väderskydd kan anpassas för alla typer av byggprojekt, som exempelvis järnvägsbroar, påbyggnad av våning eller byggen vid dåligt väder. Storleken anpassas efter ert specifika projekt. Väderskydden kan platsbyggas eller flyttas på räls eller med hjälp av lyftkran. Vi har även skärmtak, som är en flexibel lösning för trånga utrymmen, särskilt framtagna för det hårda nordiska klimatet. De fungerar bra för både tillfällig och permanent lagring.

TÄLT TILL EVENTS
Dåligt väder ska inte få stoppa ert evenemang! Vi erbjuder tält och hallar som är perfekta att använda vid exempelvis konserter, festivaler, utställningar, idrottsarrangemang, mässor, företagsfester och kundträffar. Det finns inga gränser för vad vi kan leverera till ert event – oavsett om ni ska anordna en mindre utställning eller en större mässa så kan ni lita på att vi har en hall eller ett tält som passar era behov. Tälten byggs sektionsvis efter era önskemål och levereras komplett med montering och alla möbler och tillbehör ni behöver. Vi har även tält för den lilla festen.

Kontakta oss för kostnadsfri offert och rådgivning >>>